Registreret revisor Vodskov Aalborg Nordjylland

Revisor Aalborg, Nordjylland, Vodskov

Revisor Aalborg Nordjylland Vodskov

- Din virksomheds medspiller!


Kunderne fortæller:

Det jeg sætter pris på ved Else er helt klart den professionelle indstilling til det at være revisor. Hun er altid klar, når jeg har spørgsmål, hun er grundig, og jeg får en kompetent rådgivning om mine muligheder for virksomheden, ligesom hun opdager de fejl jeg desværre laver, hvilket har sparet mig penge Jeg kan kun anbefale Else – ESSET er et godt kort at have på hånden.

Birgitte Kragh, Proceed


Som psykolog ved jeg, at den personlige, men alligevel professionnele kontakt er central for at en behandling lykkes. God kontakt og "orden i værktøjskassen" er vigtige ingredienser. Disse ingredienser har jeg til fulde fundet med Else Winther som revisor. Hun er både interesseret i at følge med i "hvordan det går", og samtidig klar med konkrete anvisninger og bistand, både hvad angår konkret bogføring, regnskabsafslutning og skattemæssige overvejelser. Jeg har en revisor der er rigtig god til det hun gør, og bl.a. derfor kan jeg koncentrere mig om det jeg er god til - mine klienter.

Charlotte Tobberup, Psykolog


Else er som min revisor en prismæssig retfærdig revisor, som tillige er min gode sparringspartner indenfor økonomi og regnskab. Hun er god til at sætte sig ind i din situation og se helheden og arbejder derved holistisk på sit felt. Det har været af betydning for mig at vi kan ”snakke samme sprog ” og derved opnå en god kommunikation og kemi os imellem. Else er god til at give løbende støtte, relevante oplysninger og tips, så du ved at hun tænker på dig og også er interesseret i din fremgang i virksomheden. Desuden er hun en seriøs og tillidsvækkende rådgiver og jeg kan på det varmeste anbefale Else Winther som revisor.

Sina Heile, www.sinaheile.dk


Else Winther er min revisor. Jeg har stor tillid til hendes arbejde. Hun er speciel, idet hun ikke kun er et ”tal-menneske”. Hun går i dybden med sig selv og dermed også med sine medmennesker. Jeg vil mene, at hun kan kalde sig for holistisk revisor, hvis hun har lyst til det. Hun har et stort hjerte. Tak for dig.

Anni, Anni Optik


Else Winther har været min revisor siden august 2006, hvor hun både har fungeret som revisor og bogholder.Da jeg stod og skulle overtage et ældre firma med 10 ansatte, var hun med på sidelinien som rådgiver, både da banken skulle overtales til et lån og rådgivning med overtagelsen. Herefter er jeg blevet grundigt lært op i bogføring af hende og hendes samarbejdspartnere, så jeg i dag kan varetage dette selv. Hun er en fantastisk rådgiver, der altid har et godt og kompetent svar, lige når man skal bruge det. Det kan faktisk siges meget kort: hvis alle revisorer var som Else, er jeg sikker på at flere selvstændige havde en bedre forretning. Jeg kan kan kun give Else mine varmeste anbefalinger.

Lasse Grandjean, Nørre Tranders Rengøring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med ESSET som din medspiller har du de bedste kort på hånden!

 

 

 

Design: topsight.dk